zondag 21 april 2024

Week 16, sneeuw smelt, nieuwe sneeuw, afspraak dokter en voordeur wordt geruild.

Maandag 15 april




Woensdag 17 april en Transavia heeft zijn vluchter vanaf november 2024 erop gezet. Goede tijden en redelijke prijzen. Dus reis geboekt voor kleinkinderen met vertrek uit Eindhoven op vrijdag 20 december en terug op vrijdag 3 januari 2025. 

's-Avonds ga ik på lofte. Peter blijft thuis aangezien we daarna de jaarsvergadering hebben van het Husflidslaget en van på lofte.
Inger is er niet meer de rest wel. Ook Solrun is er. Gezellig en weer wat besproken en om 22.00 uur was ik weer thuis.

Donderdag 18 april en het heeft weer wat gesneeuwd dus alles weer wit.


Er staan nu nieuwe goedkopere treintickets voor Astrid in de vy-app dus Astrid heeft nieuwe gekocht.

Peter moet vandaag naar Tolga voor een pusteprøve en daarna heeft hij een afspraak bij de dokter. Zij gaat overleggen met een andere dokter en zal dan contacten. 

Daarna haalt hij de twee pakjes op voor mij. 

Nieuwe puzzel

Nieuwe inlegzooltjes

Als hij thuis komt wordt hij gebeld en hoort dat hij binnenkort een foto moet laten maken van zijn longen. Hier krijgt hij nog bericht van. En hij krijgt andere medicijnen.

Vrijdag 19 april gewoon gewerkt en dan is 's-avonds ook mijn puzzel af.


Zaterdag 20 april en er ligt een kleine 15 cm aan nieuwe sneeuw.







Eerst de stal gedaan en dan de werkplaats opgeruimd. Alvast een aantal dingen die weg kunnen op de aanhangwagen geladen, geveegd en wat verplaatst.  

Aan het einde van de middag is de nieuwe sneeuw ver weg en komen Mats en Per onze voordeur eruit halen en de in januari al geleverde nieuwe deur erin zetten. Vorig jaar september zagen we dat de nieuwe deur een kleine beschadiging had en nu is het dus eindelijk klaar.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten