zondag 12 maart 2023

Week 10 , grote temperatuurverschillen en een mooie meevaller en een fikse verkoudheid.

Maandag 6 maart en we zijn weer aan het werk.Vandaag ook gevraagd aan de SAS om kosten vergoed te krijgen, te weten de treinkaartjes van maandag 27 februari en de hotelovernachting in Maastricht. Daarnaast ook een claim gestuurd omdat we nu de volgende dag pas konden vliegen. 

Peter heeft 's-avonds de jaarvergadering van de AP bij Malmplassen.

Dinsdag 7 maart naar Tynset om boodschappen te doen en zakken te halen.

Woensdag 8 maart ga ik even op en neer naar Øversjødalen om eieren weg te brengen. Ik ben zo verkouden dat ik daar niet wil gaan zitten. Al met al toch 8 doosjes van 12 eieren verkocht.

Femke had een afspraak bij de fysio maar haar auto deed het niet, dus heeft ze onze auto gepakt.

Vandaag was de voucher van de SAS al binnen en ook de mededeling dat de claim geaccepteerd was. Dus nu een vergoeding voor een mooi bedrag zodat we de vliegreizen van Yore en Carney voor van de zomer voor zo'n 80% door de SAS betaald krijgen. 

Donderdag 9 maart is het eigenlijk jaarsvergadering van de LHL maar doordat we beide beroerd zijn blijven we lekker thuis.

Vandaag is de naf geweest voor de auto van Femke. Hij heeft een en ander geprobeerd maar heeft hem toch mee moeten nemen.Vandaag ook de vliegreis voor Yore en Carney geboekt voor de zomervakantie.

Vrijdag 10 maart en het is koud


Maar wel weer mooi

Wederom naar Tynset voor van alles en nog wat.

Zaterdag 11 maart hebben we om 11.00 uur de jaarsvergadering van Fjelltun. Verschillende dingen doorgesproken en afgesproken. Het wordt Palmesøndagcafé, skilek op witte donderdag en die avond wordt het geen feest maar een hyggekveld. 17 mei wordt in Kåsa gevierd en 's-avonds hebben we feest met Sindre Hagenband. Koffie met  broodjes en daarna  een lekker stukje taart , de loterij en dan weer op huis aan.

Zondag 12 maart
De verkoudheid blijft aanhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten