zondag 24 juli 2022

Week 29 en we gaan een dagje naar Charlottenburg

Dinsdag 19 juli is mijn zus Ria jarig en rijden Femke en ik naar Tynset.

Woensdag 20 juli


 Donderdag 21 juli rijden Peter en ik via Engerdal ,Trysil en Kongsvinger naar Charlottenburg. Voor Elverum tanken we en dan zien we Henning, de zoon van de vorige eigenaar van Hovland. We praten even bij en dan rijden we weer verder. Het is warm maar goed uit te houden in de auto. Om iets over twaalven zijn we op de plaats van bestemming en dan is het zoeken naar een parkeerplekje. Het is druk, drukker, drukst. Het staat vol met auto's , campers en bussen. Het is ook erg warm, bijna dertig graden.

Een heel klein gedeelte van de parkeerplaats

In het winkelcentrum is het koeler en gaan we eerst lekker eten.


Daarna wat boodschappen doen bij de supermarkt in het centrum waar we o.a. speculoos scoren. Daarna een ijsje eten, heel snel want het smelt supersnel en dan naar de Lidl. Lijstje voor Femke en Ineke afgewerkt en natuurlijk ook voor ons zelf. Dan naar de Balkanboden waar we naast frikandellen en kroketten ook frites meenemen. Ook visnuggets en wat andere zaken. Alles in de diepvriesbakken gestopt en dan rijden we via Zweden richting Trysil en daarna verder naar huis alwaar we om iets over achten weer aankomen. Bijna dertien uur onderweg geweest maar we hebben nu weer een voorraadje.

Vrijdag 22 juli haalt Peter een zak krachtvoer voor de varkens en 's-middags rijden Femke en ik naar Tynset.

Zaterdag 23 juli en we gaan water pompen in de Hola.Daarna hevelen we het water over in de 1000 litertank die bij de varkentjes staat. Heeft wat voeten in de aarde maar uiteindelijk gaat het goed. Een andere koppeling en een stuk brandslang en dat gaat super.

Ik zoek de zakken nog uit en we rijden nog krachtvoer en halm naar de varkens.

Allemaal op een kluitje

Daarna lekker op het terras van de plaat eten en daarna een biertje.


Beertje geniet ook.


Zondag is het weer iets minder en werken we binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten