zondag 13 september 2020

Week 37

 Maandag 7 september

De rundeballen worden weer op hun plaats gebracht

På lofte woensdag 9 september





Sverre, broer van Jens en Ola en Elna


Ola, Jens en Sverre

Donderdag 10 september moet Peter naar Tolga om bloed af te nemen en krijgt hij een kastje om 24 uur lang zijn bloeddruk te controleren. Ik ga voor de zekerheid mee. De dokter wordt er bij geroepen, niet voor de bloeddruk maar omdat hij afgelopen weekeinde met zijn vinger tussen een houtblok en een zaagmachine heeft gezeten. De vinger is steeds dikker geworden en er zit waarschijnlijk een infectie in. We moeten door naar Tynset om antibiotica te halen die hij tien dagen in  moet nemen.
Vrijdag 11 september terug naar Tolga om het kastje af te koppelen.

Femke en ik rijden die middag naar Tynset om boodschappen te doen en om varkensvoer te halen. We worden gebeld door Peter omdat onze twee ramen voor de stal ergens in Tolga zouden zijn afgeleverd. We zoeken overal en vragen het aan een aantal mensen maar niemand weet iets. Dan maar naar huis zonder ramen.

Zaterdag 12 september komen er twee mannen van Trysilanlegg AS om te beginnen met de renovering van de stal. Eerder deze week is  Kim Julian al geweest om  o.a.wapeningsnetten, hout en bevestigingsmateriaal  te brengen.

Zondag 13 september, prachtig weer en de varkens hebben het goed.








Zondag 13 september en zie hieronder het resultaat van gisteren.




De vloer is voorbewerkt, er is hout aangebracht en het wapeningsnet is geknipt en vast gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten