woensdag 12 december 2018

Laatste avond på loftet in 2018

Woensdagavond rijden Peter en ik om 17,15 uur naar het Samfunnshus in Øversjødalen alwaar Peter en Inger de jaarlijkse gløggaften organiseren.  Hier worden dan ook Kerstkaarten gegeven en ontvangen en hebben we een loterij. Elin zorgt dat er voor alle inwoners hier en ook diegene die in het sykehjem in Tolga zitten of naar Tolga verhuisd zijn en  ouder dan 80 jaar zijn een kerstster is en die mensen krijgen ook een Kerstkaart waar wij allemaal op afgebeeld zijn. Deze foto is enkele weken al gemaakt en vorige week hebben we allemaal onze naam erin geschreven. Ook alle nieuwe inwoners krijgen een kerstster en dit jaar zijn dat Lars Peder, Haldis, Gro en Kim Julian.










Peter en ik zijn erg gelukkig met de loterij dit jaar want Peter heeft vier prijzen en ik twee.
Warme sokken, een glas met een waxinelichtje, een huisje van keramiek met lichtjes, een notitieblok, flatbrød met droge worst en een houten schaal.

Voor de loterij brengen we allemaal iets mee en kopen we ook allemaal loten. Van de opbrengst worden dan weer koffie, thee , planten etc gekocht alsmede de huur betaald. Prima regeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten