woensdag 12 december 2018

24 uurs registratie en aanvraag Noors rijbewijs

Dinsdagmorgen gaat Peter al vroeg naar Tynset waar hij in het ziekenhuis weer een ecg krijgt en daarna voor 24 uur een kastje aangekoppeld krijgt om zijn hartslag te registreren.

Woensdagmorgen ga ik mee en heeft hij om 10.30 uur een afspraak bij de hoofdarts. Er is weinig veranderd met de hartritmestoornissen en Peter moet een iets hogere dosis van selozoc in gaan nemen. Is er na Oud en Nieuw geen verbetering merkbaar dan moet hij naar de huisarts alwar hij dan een nieuw medicijn voorgeschreven zal worden. De hoofdarts zal de huisarts inlichten omtrent een en ander. Voor de rest afwachten op de oproep van Trondheim voor de ablasjonbehandeling.

Daarna rijden we naar Statens Vegvesen waar we dinsdag 13 november onze Nederlandse rijbewijzen hebben ingeleverd en waar we nu een foto moeten laten maken voor ons nieuwe Noorse rijbewijs.
We zijn gelijk aan de beurt, maken onze foto's , leveren onze papieren in waarmee we tijdelijk mochten rijden, betalen en ontvangen nu een papier waarop staat dat we in afwachting zijn van ons Noorse rijbewijs. We krijgen te horen dat we onze rijbewijzen met ongeveer een week met de post zullen ontvangen en kunnen dan weer naar buiten.

Daarna naar Waagans voor een kop chocolademelk met een broodje, even genieten.

Voer voor de kippen gehald, boodschappen gedaan en voer voor de varkens gehaald en dan weer op huis aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten