zaterdag 18 november 2017

Sinterklaasintocht Maastricht 18 november 2017

Zaterdagmorgen ontbijten we en maken ons daarna klaar voor de intocht van Sinterklaas.


Nienke is vergeten om de rolstoel aan de oplader te zetten dus Peter en ik vertrekken met de jongens aangezien Jhon als Zwarte Piet andere verplichtingen heeft.. Yore gaat bij Peter achter op de gehuurde fiets en ik heb Carney voor in het stoeltje. We fietsen de stad in en zetten onze fietsen in de gratis stalling bij de Maas. Dan lopen we de trappen op en hebben een goed zicht op de Maas alwaar Sinterklaas zal aankomen. Het is droog, maar het waait en we zijn blij dat we onze goede winterjassen aanhebben. Hieronder de door Peter gemaakte foto's.




























































Nienke moet de rolstoel opladen maar is vrij snel ook in de stad. Zij staat een eindje verderop en nadat Sint de stad in is voor zijn rondtocht zien we elkaar weer. We besluiten om bij de Hema op het station iets te gaan eten en drinken en zogezegd zo gedaan.

Peter,Yore en Nienke voorop.

Yore houdt opa goed vast


We zetten onze fietsen bij de Hema en gaan lekker naar binnen. We bestellen warme chocolademelk, saucijzenbroodjes, cupcakes en stroopwafels en gaan lekker zitten. Omdat Sinterklaas vandaag is aangekomen krijgen we de chocolademelk gratis, een mooie geste van de Hema.
Na weer opgewarmd te zijn gaan we verder en rijden we naar de Albert Heijn om wat boodschappen te doen. Natuurlijk nemen we ook wat lekkers mee voor vanavond.






Thuis aangekomen spelen we met de jongens en even later komt Jhon ook thuis.



Na het eten kijken we nog naar een Sinterklaasfilm en dan is het bedtijd voor de jongens en kijken wij later naar deel 1 van The Hunger Games.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten