vrijdag 4 oktober 2013

week 40


Dinsdag kregen we een sms om Direct Connect te bellen. Dat heb ik gedaan en toen werd ik echt boos. Er was geen monteur en er zou ook nooit een monteur komen. Ik heb gezegd dat ze alles op konden komen halen. We hebben nu Ice besteld met een extra antenne en hopen nu dat deze maatschappij zijn woord wel nakomt. 
Woensdag met Peter naar de dokter om bloed te laten prikken, zelf had ik een bijeenkomst met alle schoonmaaksters. Daarna naar de kapper en  bij thuiskomst naar het ziekenhuis gebeld met de vraag wanneer Peter zijn gastroscopie kan krijgen. Is nog niet ingepland en kan wel eind november worden wordt er gezegd. Dus maar weer naar de dokter gebeld en zij heeft nu geregeld dat hij mandag a.s. kan komen. Gelukkig maar want hij is nu al twintig kilo kwijt en heeft totaal geen energie meer. 
Woensdagavond ben ik opgehaald door Kjellrun en zijn we naar Øversjødalen gereden. Daar werd mij aangeraden gewoon naar de legevakt te bellen ( na 15.00 uur) en dan zou je gelijk daar naartoe kunnen gaan. Zij zitten in het ziekenhuis in Tynset en dat zou allemaal wat sneller zijn. Heb het met Peter besproken en we wachten nog heel even af.
Donderdagmiddag- en avond nog naar Dennis geweest om te mailen en te skypen met Nienke,John,Yore en met Femke. Dennis was naar Kiruna en Charles was overgekomen uit Engeland om voor de koeien te zorgen. Bij de mail zat een bericht van de verkoopster van Direct Connect. Ze bood haar excuses aan en snapte niet dat het zo was gelopen. Ze kon een monteur verzorgen van uit Tynset, we moesten dan zelf een prijs afspreken en hoefde verder niets aan Direct Connect te betalen. Heb niet gelijk terug gereageerd, maar dit hoeft nu niet meer voor ons.
Vrijdag komt de post met een pakje van Ice, het internet is gearriveerd. Dus hup, stekker in stopcontact en opladen maar. En het werkt dus gelukkig. Nog niet een heel sterk signaal maar dat komt nog wel als de extra antenne is opgehangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten