zaterdag 23 juni 2012

St. Hansaften 23-06-2012

Ook dit jaar hebben we St. Hansaften oftewel Midzomernacht gevierd. In tegenstelling tot vorig jaar hadden we nu goed weer. Het waaide wel een beetje, af en toe iets meer maar over het algemeen heel goed te doen.
De organisator van vorig jaar, Jan Pallin, was afwezig ivm een vakantie op Montenegro. Hij had Bjørn Olav Andersen aangewezen als zijn vervanger. Alles was prima geregeld maar dit komt waarschijnlijk ook omdat iedereen weet wat er staat te gebeuren.
De begintijd was gezet om 18.00 uur maar wij waren er om ongeveer 18.45 uur. We zijn nu met de auto helemaal naar beneden gereden bij de nye båthavn en zo hoefde we niet zo veel te sjouwen als vorig jaar. Bij aankomst was er al volop volk en de meeste waren al lekker aan het eten. Er waren twee barbeques dus de eingangsgrilletjes hoefde niet te worden gebruikt. Wij zijn aangeschoven bij Kari Grethe , Terje , Bjørn Olav , Leif , Gunnhild , Gunnar , vader Holoien en Magnus en Lars Peder.
Ook Jens, de nieuwste aanwinst van Bjørn Olav was aanwezig. Aan de andere zijde van het schuilhok, Gapahukk, zaten de familie Sollheim en onze benedenburen van Sagen. Haar zoon Kenny was ook aanwezig met zijn vriendin Hannah.
Even later kwamen ook Mel,Nigel,Dennis,Floor en Marjan aangereden. In de loop van de avond kwamen er nog meer mensen en de telling was op een gegeven moment 47. Geslaagde avond dus.

Marja, Bjørn Olav,Kari Grethe,Floor

Femke en Mel

Jon Ivar,Magnus,Dennis en Peter

Terje,Bjørg,Gunnhild,Gunnar,Lars og Kari Grethe


Een uitgeputte Jens

Femke og Marjan

Floor

Mel og Dennis

Nigel og Mel

Nigel og Gunnar






Nog een afzakkertje bij ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten