zaterdag 30 juli 2011

Hout stapelen

We hebben vandaag de garage (van de eigenaar van het huis) opgeruimd. Al het kleine spul wat op de grond lag weggegooid en het kleine hout bij elkaar gelegd. Daarna de houtpallets open gemaakt en netjes gestapeld tegen de wand aan.


Een heidens karwei, teven omdat we een week later te horen kregen dat het not done was.Wij dachten dat de eigenaar graag een opgeruimde garage had waardoor alles veel beter weggezet kon worden. Tevens konden we dan al het nieuwe te kappen hout ook beter wegstapelen. Maar zoals gezegd, Anne Lise en Kai wilde dit hout voor reserve houden en wij diende dan ergens anders nieuw hout te kopen voor de aankomen winter. Dus afgesproken dat we het zo zouden laten staan en dat we het nieuwe aan te kopen hout daarvoor konden zetten.


Peter heeft gelukkig hier vlakbij hout kunnen aankopen en dat zal binnenkort gebracht worden. Niet alles tegelijk maar dat hoeft ook niet.
Je zou denken hout genoeg dus dat is zo duur niet. Nou jammer dan, het kost een hele berg, welgeteld 900 Nkr voor 1,5 kuub en we hebben er 12 nodig voor de aankomende winter dus tel uit je winst.
En onze Nana slaapt gewoon lekker door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten