zondag 31 oktober 2021

Week 43 griepprik, bloedonderzoek , Nienke geopereerd en feestje Peter

Maandag 25 oktober heb ik om 10.30 uur een afspraak bij de dokter in Tolga. Ik moet een bloed- en urineonderzoek hebben voor mijn afspraak bij de reumatoloog over twee weken. Dan de griepprik laten zetten en nog een uitstrijkje laten maken. 

In Tynset kopen we nog een leuk varkentje om op het terras te zetten.


Dinsdag 26 oktober nog wat foto's gemaakt van de binnenkant van de stal die we aan het veranderen zijn. De wand is eruit, krachtvoersilo is eruit en de ondersteunende balk is verzet.


Balk verplaatst

Peter heeft vandaag zijn griepprik gehaald.

Vrijdag 29 oktober naar Tynset alwaar we Nico en Ineke zien bij o.a. de Spar, Europris en Coop. Op de terugweg halen we bij de Coop in Tolga de aluplate af met de foto van onze drie kleinkinderen.

Vanmiddag is Nienke opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht. Ze moest een echo laten maken i.v.m. de vele pijnaanvallen die ze de afgelopen weken had en daaruit bleek dat ze hevige galblaasontsteking had en ook galstenen. Dus opnamen en zodra het mogelijk is wordt ze geopereerd.

Zaterdag 30 oktober en Erik kom met nog meer zand aangereden om de boel aan de achterkant van de stal aan te vullen. Ook het aangepaste deel binnen moet wat opgevuld worden. Peter met de tractor en Nico met de schep, en zo wordt het glad gemaakt.



We krijgen nog Halloweenbezoek van Siri en Ivan die Odin Alexander en Vilde bijhebben en die natuurlijk snoepjes krijgen.




Foto opgehangen op het terras

Nieuwe foto's

nieuwe en oude foto's

Aan het einde van de middag wordt Nienke eindelijk geopereerd. Alles gaat goed en laat in de avond is ze terug op haar kamer.

Zondag 31 oktober is het Halloween en is de klok naar wintertijd gegaan. Vandaag vieren we de verjaardag van Peter die morgen 64 jaar wordt. De door ons bestelde marsepijntaart is iets verlaat omdat Fam. van Dijk een aanrijding heeft met een rådyr maar gelukkig hebben ze zelf niets.

Prachtig gemaakt

De visite bestaat uit Colinda, Matjo, Tino, Loreena, Sophia, Nico, Ineke, Tonny, Miranda, Ylva, Linda, Andre, Niels, Tygo, Hein en Daniëlle.  We kletsen weer bij en het is gezellig. Na de belegde broodjes gaat iedereen weer op huis aan.

Peter is goed verwend.

Vandaag is Nienke ook weer thuis gekomen en kan ze gaan opknappen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten