zondag 3 mei 2020

Week 18, kappersbezoek,

Dinsdag 28 april mag ik weer naar de kapper. Ik ben blij toe want ook al vinden de meesten dat het goed staat, ik heb toch liever een kort koppie.Woensdag 29 april hebben de katten eventjes een lekker plekje gevonden om in te liggen.


Donderdagavond 30 april gaan we nar Jan en Inger alwaar ook Bjørn Olav is. We drinken koffie met wat taart en daarna gaat Bjørn Olav met Lille My naar huis, kijken Inger en ik de boekhouding na van het Idrettslaget en nemen Peter en Jan een drankje.We houden afstand en zijn dus met niet meer dan 5 personen bij elkaar.
Vandaag is bekend gemaakt dat men een evenement mag hebben tot 50 personen. De geplande Olsok evenementen met veel mensen gaan dus definitief niet door. Dat is dus de markedsdag en het concert in Tolga zelf maar waarschijnlijk ook de matdag in Øversjødalen en de kulturkveld in Kåsa. We wachten af.

Vrijdag is het 1 mei en is hier iedereen vrij en worden we wakker met een beetje sneeuw.Wij werken echter voor de Nederlandse markt en werken dus wel. We hebben wel de vlag uitgehangen.


Ook even de 3 overgebleven varkens op de foto gezet.Zaterdag 2 mei rijden Femke en ik naar Tynset , doen boodschappen en halen de zakken op en dan weer naar huis.

Hartje in de sneeuw
Peter heeft ondertussen de tractor naar buiten gereden en heeft de skuf eraan gehangen. Maar dan stopt de tractor en wordt de buurman te hulp geroepen. Er wordt diesel bijgevuld en de accu gaat opnieuw aan de lader. Morgen komt Erik terug.

Zondag 3 mei komt Erik en even later doet de tractor het weer. Gelukkig maar.

Peter haalt wat sneeuw weg
Nico en Ineke komen de aanhangwagen en de verhuisdozen terugbrengen en drinken gezellig even een kopje koffie mee.

Tegen drieën rijden we met Femke mee naar Trollkroa in Os. Ze heeft ons uitgenodigd om uit te gaan eten nog voor haar verjaardag. Toen mocht het niet maar nu weer wel.

Lekker biertje erbij

Gezellig
Na even gewacht te hebben krijgen we ons eten. Pizza voor Femke, een vleesplankje voor Peter en een mix kebabtallerken voor mij. Heerlijk.

Peter zijn plankje
Daarna nemen we nog een lekker ijsje en dan worden we door Femke weer naar huis gereden.
Dank je wel voor een lekker en gezellig etentje.

Dan hebben we nog een rustige zondagavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten