woensdag 21 februari 2018

72 uurs onderzoek hart en echo van het hart

Maandag 12 februari rijden Peter en ik naar het ziekenhuis in Tynset. Peter krijgt hier een kastje waarmee zijn hart 72 uur lang gecontroleerd zal worden.We hoeven niet lang te wachten en na een half uurtje staan we weer buiten. We halen varkensvoer op en kijken nog even voor een nieuwe kachel. Onze kachel in de woonkamer is niet goed meer, tenminste de platen die erin zitten zijn niet goed meer. Toen Arnstein hier was voor de tweejaarlijkse controle kregen we dat te horen. De platen zijn niet meer te verkrijgen en dus moeten we een andere kachel hebben. Een nieuwe geeft ook weer meer rendement en dat is ook weer beter.

Donderdags rijdt Peter  naar Tynset om het kastje weer af te laten koppelen. Hij krijgt een ecg en daarna een echo en dan weer een ecg. Daarna heeft hij een gesprek met de cardioloog, een rasechte zweed, wat de communicatie niet echt bevorderd. Maar het lukt gelukkig.
De hartritmestoornissen zijn weer terug en in eerste instantie krijgt hij nu medicijnen en moet hij over drie maanden terugkomen. De kans dat het weer een opname in St. Olaf wordt is zeer groot.
Ze spreken ook over slapapneu en Peter zal een oproep krijgen voor een slaaptest.

Woensdag de 21e heeft Peter een afspraak bij de huisarts en wordt alles nog een keer uitgelegd. Ook krijgt hij bloedverdunners voorgeschreven en moet nu afwachten hoe het gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten