vrijdag 13 mei 2011

Hjertemarsj 2011




















Afgelopen woensdag de hjertemarsj gelopen. Was ongeveer 40 minuten en ging over de lysloipe waar we dus afgelopen winter de eerste langlaufoefeningen hebben gedaan.Nu dus een heel ander gezicht.

Geen sneeuw maar overal kleine struikjes die anders onder de sneeuw en de loipe bedekt waren.




Na afloop verzamelen på lofte in het Samf.hus. Hier was de welbekende koffie en kake aanwezig zoals iedere woensdagavond. Echter vanuit het helselaget hadden ze gezorgd voor twee grote schalen met fruit en dat ging er ook goed in. Al met al een lekkere avond met goed weer. Dit veranderde daarna want donderdag en ook vanmorgen, vrijdag 13 mei heeft het lekker geregend.Oftewel echt nederlands weer. Vanmiddag klaarde het op en heeft de zon weer lekker geschenen.

Van de week ook gehoord dat we vanaf eind mei iedere dinsdagavond kunnen gaan lopen onder begeleiding. Dit gaat uit van het helselaget hier in Øversjødalen. Ieder dinsdagavond een ander route dus een mooie manier om samen met andere de omgeving te verkennen.Zullen dan ook foto's maken en daar verslag van doen.

Vandaag hebben we visite gehad van Bethina en Nils uit Nederland. Zij hebben interesse om in Tolga te komen wonen en wij vonden het leuk dat ze deze kant van Tolga ook kwamen bezichtigen. Ze waren samen met Dorthe Iversen van de gemeente Tolga en we kregen nog een verlaat bloemetje als welkom vanuit de gemeente.
Het was erg gezellig en we hopen dat zij hun plannen kunnen realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten