zondag 2 juli 2023

Week 26, klein grillfeestje, verjaardag en feestje Ylva

Dinsdag 27 juni en na ons ritje naar Tynset moeten we vlak bij Kåsa weer even wachten. Ze zijn nu de opritjes aan het asfalteren.


Peter had vanochtend fysio.

Woensdag 28 juni 

Bloemenpracht

Gemaaid en ballen gemaakt.

Om 18.30 uur hebben we een kleine grillfeestje bij Fjelltun ter ere van het nieuwe asfalt. Gesponsored door Hola Bygdelag en Ann Helen regelt het meeste. Peter zet koffie en andere zetten banken en tafels klaar. Ola Petter komt met de grill.


Mats en JeanettePeter, Femke en ik op de trapDonderdag 29 juni ben ik jarig. We werken gewoon en hebben besloten om een keertje met zijn drietjes uit te gaan eten. Ik krijg veel felicitatie per facebook, per mail en per telefoon. Kaartje van Astrid en Ria en telefoontjes van Rinus, Bert, Tante Bertha, Astrid, Ria en Hanneke. Heel erg leuk.

Peter had vandaag een afspraak bij de tannpleie in Tolga.

Vrijdag 30 juni en Femke en ik rijden eerst naar Tynset voor van alles en nog wat. Ook bloemetjes gekocht bij de Felleskjøpet. Daarna naar de kapper in Tolga. En dan weer op weg naar huis.

Zaterdag 1 juli en we zijn tegen 17.00 uur bij Nico en Ineke voor het verrassingsfeest voor Ylva. Zij is aangenomen op de universiteit in Seoul en ze zal daar eind augustus naar toe vliegen.


Het is erg gezellig en ondanks de regen zeer geslaagd. De broer van Nico was er ook met zijn vrouw. Lekker bijgekletst, gegeten en genoten van de taart. Veel geluk in Seoul.

Tegen tienen zijn we weer thuis.

Zondag 2 juli en Sindre en Mickey zijn grote vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten