donderdag 12 januari 2012

Zaterdag 7 januari 2012 etterjulskos hos Inger og Jan Pallin

Afgelopen zaterdag was het zover, de kerst after party bij onze buurtjes Jan en Inger. Toen we om 19.00 uur aankwamen waren Bjørn Olav (onze buurman van de overkant) , Åse (vriendin van de buurtjes uit Holøyen) en Nigel ( de engelsman met de honden uit Kåsa) er al. Mel(vriendin van Nigel) was er niet bij aangezien zij nog herstellende is van haar val een paar weken geleden. Omdat ook Dennis met Marjan en Floor zouden komen hadden ze de eettafel verplaatst en uitgetrokken. De kamer was nog in kerstsfeer en we werden ontvangen met warme gløgg , deze keer met alcohol erin.
Nadat iedereen was gearriveerd gingen we aan tafel. Er was een buffet gemaakt met allerlei lekkere dingen. Voor iedereen wat wils dus. Tevens konden we kiezen uit witte wijn, rode wijn, bier, cola etc.
Toen iedereen had opgeschept en weer aan tafel zat kregen we ook nog aquavit, een scandinavische drank van rond de 40%. Al met al genoeg om van te genieten.
We werden aangemoedigd om vooral dikwijls en veel op te scheppen. Ook wat betreft de drank dus.
Nadat iedereen zich tegoed had gedaan hebben we geholpen om op te ruimen. Daarna weer lekker gaan zitten en toen kwam de koffie met kake. Verschillende lekkere dingen, waar toen weer wat ruimte voor was gekomen.
Jan kwam met verschillende soorten drank aanzetten waarvan de meesten wel wilde proeven. We hebben lekker gepraat in het noors, engels en nederlands. Voor Åse vertaalde we het naar het noors aangezien zij niet zo goed in engels is.
Floor heeft namens ons allen nog een bedankje geuit voor een gezellige avond en het lekkere eten en drinken.
Nadat Dennis met Marjan en Floor waren opgestapt zijn we nog een klein uurtje gebleven en toen zijn ook wij naar huis gegaan. Wij konden lopend en we waren dus snel binnen.
Ik weet niet tot hoe laat ze zijn doorgegaan maar weet wel dat Åse zou blijven slapen en dat Nigel nog met de auto terug moest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten